GoodCall rozdal interní ,,Oscary”

Life in GoodCall

Každý půlrok v GoodCallu vyhlašujeme vítěze ocenění GoodGroup Excellence Awards. Ceny rozdáváme ve třech kategoriích Spirit of GoodGroup Award, Process Excellence Award a Extra Mile Awars, které vyzdvihují výkony našich GoodCalláků, které nominovali jejich kolegové. O vítězích pak rozhoduje vedení, kterému tuto nelehkou úlohu vůbec nezávidíme! 

Vítězové GoodGroup Excellence Awards v první polovině roku 2024: 

- Spirit of GoodGroup Award: Tuto cenu si výjimečně odnesli hned dva vítězové. Pojďme se s nimi seznámit 

Káťa Wendeling, Marketing Team Leader – Káťa není jen duší marketingového týmu, ale celého GoodCallu. Tuto krásnou cenu získala už podruhé a my se tomu vůbec nedivíme! Nominací měla hned několik, a to za neúnavnou práci a skvělý marketing pro celou skupinu, za spoluorganizaci teambuildingu a hlavně za spoluorganizaci předávání cen Recruitment Academy Awards, které se letos mimořádně vydařilo.  

 Asahi team – Dalším vítězem této kategorie je team kolegů z RPO (Helena Krčková, Eva Kolesárová, Adrián Mayer, Laura Goncalvesová, Michaela Šimečková, Daniela Ramón), kteří pracují na jednom z našich nejdůležitějších projektů pro Asahi Business Services. Naši kolegové pro Asahi obsazují 300 finančních pozic, což není vždy procházka růžovým sadem. Zaslouží si od nás všech velký respekt za jejich neúnavnou práci a hlavně za to, jak se jim na projektu daří a že GoodCallu dělají u klienta velmi dobré jméno! 


- Process Excellence Award: Zuzka Cecavová, Junior People Care Specialist 

 Tuto cenu si zaslouženě odnesla kolegyně Zuzka Cecavová, která k nám do GoodCallu hledá nové kolegy. Musíme říct, že práce jí jde od ruky a na lidi má Zuzka opravdu čich. Díky ní a jejímu přístupu k nám přibývají báječní kolegové, kteří do naší GoodCall party skvěle zapadají.  

 
- Extra Mile Award: Ivet Štěrbová, People Care Partner 

Naší další šampionkou je Ivet Štěrbová, která patří mezi ostřílené GoodCalláky. Ivet se stará o všechny inovace, které jako zaměstnanci můžeme využívat. Letos jsme migrovali z Google na Microsoft a Ivet naplánovala sérii školení, aby byl tento přechod pro všechny co nejhladší a spolupodílela se také na organizaci našeho teambuildingu. 

Všichni vítězové obdrží firemní merch a voucher na 6000 Kč, který si mohou utratit podle svého výběru na Amazing Places, Ticketmasteru, Slevomat nebo si ji dobít jako body na Edenred kartičku. 

Proč zaměstnance oceňovat? Pojďme si vyjmenovat důvody, proč to celé děláme: 

- Motivace: Ocenění lidem ukazuje, že si jejich práce vážíme a jejich přínos je pro nás důležitý. To je dalším hnacím motorem, aby je práce i nadále bavila a dělali jí, jak nejlépe dovedou.  

- Zapojení: Nominace přicházejí od našich kolegů! Takže když někdo z kolegů vyhraje, ví, že si jeho práce váží i ti, se kterými pracuje každý den. Tohle všechno má pak skvělý dopad na celou firmu. Lidi se cítí víc vtažení do dění, protože mají možnost něco ovlivnit. 

- Inspirace pro ostatní:
Být oceněn za svou práci je bezpochyby skvělý pocit. A kdo by ve skrytu duše nechtěl vyhrát, když je tak lákavá cena. To může inspirovat i ostatní kolegy, a jejich snažení vede k růstu a rozvoji firmy. 

Posílení firemní kultury: Ocenění pomáhá vytvářet pozitivní a podpůrnou firemní kulturu, kde se lidé cítí dobře a uznáváni. 

- Zlepšení náboru a udržení talentů: Atraktivní program oceňování může být pro firmu konkurenční výhodou při náboru a udržení talentů. 


Za nás je GoodGroup Excellence Awards skvělý způsob, jak dát našim GoodCall hrdinům najevo, že si jejich práce vážíme. Ať už je to za individuální výkony, týmovou práci nebo inovativní přístupy, každý si zaslouží svůj díl slávy a odměny. 



Autor článku: Petra Brabencová